Η SWOT ανέλαβε τη διαχείριση του Bonzoe Homes Villas στη Μύκονο

0
647

Η SWOT | Hospitality Management Company ανακοίνωσε ότι ανέλαβε τη διαχείριση λειτουργίας του Bonzoe Homes & Villas, που αποτελεί τη νέα πρόταση μοναδικής εμπειρίας στη φιλοξενία με απόλυτη πολυτέλεια & αισθητική, στη βασίλισσα των Κυκλάδων, τη Μύκονο.

Το Bonzoe μας βάζει σε bonzoemood από την 1η Ιουνίου 2020 και μας καλεί σε μία νέα πρόταση διαμονής. Επτά ολοκαίνουργιες πολυτελείς βίλες στην περιοχή της Μεγάλης Άμμου, με ιδιωτικές infinity pools, επιπλωμένους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους, μαρμάρινα πατώματα, στοιχεία από ξύλο και γρανίτη και θέα στο Αιγαίο.

Η ιδιωτικότητα και η ηρεμία είναι δύο στοιχεία που ορίζουν την ιδανική εμπειρία διακοπών. Το Bonzoe έρχεται για να προσφέρει αυτό που χρειάζεται κάθε παρέα ή οικογένεια κατά τη διάρκεια της διαμονής τους στο πιο κοσμοπολίτικο νησί της Ελλάδας.

Ένας προσωπικός χώρος με όλες τις ανέσεις, ο οποίος σε καλεί να νιώσεις άνετα και να απολαύσεις τις υπηρεσίες που παρέχονται καθημερινά με διακριτικότητα και σεβασμό. Ο κυκλαδίτικος αέρας γεμίζει τους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους της κάθε βίλας και παντρεύεται με τη φρεσκάδα και την κομψή πολυτέλεια που φέρνουν μαζί τους τα υλικά, το design και η αρχιτεκτονική του συγκροτήματος