STAR FOOTBALL CLUB Πρωταθλήματα Ναυτιλιακών Εταιρειών – 5×5 – 7×7 – 11×11 Οι εγγραφές άρχισαν!

0
942

To Star Football Club αποτελεί το πιο σύγχρονο αθλητικό κέντρο στην Ελλάδα . Εμπνευστής, δημιουργός και ιδιοκτήτης του είναι ο γνωστός και αγαπητός σε όλους μας, Λευτέρης Πανταζής, ο οποίος έχει συνδέσει το όνομά του με μεγάλες επιτυχίες τόσο στο καλλιτεχνικό γίγνεσθαι ως τραγουδιστής όσο και στο αθλητικό ( διετέλεσε πρόεδρος του Πανιωνίου στο ποδόσφαιρο την περίοδο 2002-06 και παλαιότερα βρισκόταν στο ίδιο πόστο στο μπάσκετ στις Εσπερίδες Καλλιθέας )

 

Πλήρως ανακαινισμένο , το Star Football Club δεν συγκρίνεται σε καμία περίπτωση με την περυσινή χρονιά ! Και αυτό γιατί από τη νέα σεζόν πρόκειται να υπάρχουν ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, έτοιμοι να φιλοξενήσουν τα νέα πρωταθλήματα και τα camps ενώ στην όλη ανακαίνιση θα περιλαμβάνεται σχεδιασμός υλοποίησης, τεχνική επιμέλεια και business plan για την ριζική και ποιοτική αναμόρφωσή του.

 

Οι εγκαταστάσεις του εν λόγω αθλητικού κέντρου δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα από τις υψηλών προδιαγραφών εγκαταστάσεις αντίστοιχων κέντρων του εξωτερικού. Βρίσκονται στην Βούλα ( Λεωφόρος Αλκυονίδων 4 ) και έχουν εύκολη πρόσβαση με το τραμ, μιας και είναι τοποθετημένα κοντά στην ομώνυμη στάση !

 

Το Star Football Club περιλαμβάνει γήπεδα 5×5, 7×7, 8×8  και 11Χ11,  έτοιμα να ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς φίλους της “στρογγυλής θεάς” !

Τα γήπεδα αυτά φωτίζονται με σύγχρονους προβολείς LED που δημιουργούν ένα μοναδικά φωτεινό περιβάλλον και “φτιάχνουν” ατμόσφαιρα , ο χλοοτάπητάς τους είναι έβδομης γενιάς με σύγχρονη υποδομή για απορρόφηση κραδασμών και οι κερκίδες που διαθέτουν ανέρχονται στις 2.000 !

 

Προσφέρονται τόσο προς ενοικίαση, για όσους θέλουν να χαλαρώσουν παίζοντας ποδόσφαιρο στο καλύτερο περιβάλλον με τις πιο ώριμες συνθήκες, όσο και για διοργάνωση ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων.

 

Ιδιαίτερη μνεία πρέπει να γίνει στο γεγονός ότι ο χρόνος ενοικίασης των γηπέδων είναι απεριόριστος, όπερ και σημαίνει ότι όποιος επιθυμεί να κλείσει κάποιο από αυτά, μπορεί να το κάνει ακόμα και μετά τις 00:00 !

 

Επειδή οι αθλούμενοι που ασχολούνται με τον “βασιλιά τον σπορ” πρέπει να αισθάνονται και οι ίδιοι “βασιλιάδες”, για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους πριν και μετά τον αγώνα  λειτουργούν τέσσερα πολυτελέστατα αποδυτήρια, με όλες τις ανέσεις που μπορούν να παραχθούν στον εκάστοτε αθλούμενο.

 

Σχετικά με τη διοργάνωση ποδοσφαιρικών πρωταθλημάτων που προαναφέραμε, αξίζει να επισημάνουμε ότι τον Οκτώβριο και για όλο τον χειμώνα θα διεξαχθεί στο Star Football Club πρωτοποριακό τουρνουά 11X11- 8×8 – 7Χ7 – 5X5 ! Οι εγγραφές θα αρχίσουν να γίνονται δεκτές από τον Σεπτέμβριο.

 

Το Star Football Club όμως, δεν προσφέρεται μόνο για φιλικούς αγώνες ή τουρνουά !

 

Συνιστά παράλληλα και ακαδημία ποδοσφαίρου για παιδιά 4-16 ετών που θέλουν να εξελίξουν το ποδοσφαιρικό τους ταλέντο δίπλα σε επώνυμους και κορυφαίους προπονητές του αθλήματος.

 

Επίσης, στις εγκαταστάσεις λειτουργεί καθημερινά παιδότοπος που περιλαμβάνει φουσκωτά, τρενάκια, τραμπολίνο, τσουλήθρες, καρτ και πολλά άλλα παιχνίδια για τους λιλιπούτειους fans του Star Football Club που επιθυμούν να διασκεδάσουν μέχρι τελικής πτώσης !

Στα parties που διοργανώνονται στον παιδότοπο , τα παιδιά διασκεδάζουν υπό την φύλαξη έμπειρου προσωπικού, ενώ οι υπεύθυνοι του αθλητικού κέντρου αναλαμβάνουν ( προαιρετικά ) την οργάνωση catering και τη διασκέδαση των παιδιών με κλόουν !

 

Parties όμως διεξάγονται και στο χώρο του ποδοσφαίρου, με τουρνουά όπου τα παιδιά χωρίζονται ανά ομάδες, απονέμονται κύπελλα στους νικητές και αναμνηστικά μετάλλια σε όλους τους συμμετέχοντες !

 

Πέρα από όλα αυτά, στο Star Football Club λειτουργεί καφετέρια 250 τ.μ.με πλήρες μενού καφέδων και ροφημάτων για τους γονείς που θέλουν να “σκοτώσουν” ευχάριστα τον χρόνο τους , καθώς και υπαίθριος χώρος μέσα στο πράσινο, δίπλα στη θάλασσα.

 

Επιπλέον, για την εύκολη, γρήγορη και ασφαλή τοποθέτηση των προσωπικών τους οχημάτων , στεγάζεται και χώρος στάθμευσης ( parking ) τεσσάρων στρεμμάτων !

 

Οι ανωτέρω δραστηριότητες και παροχές σε συνδυασμό με τον υψηλής αισθητικής και ποιότητας χώρο, δικαιολογούν απόλυτα γιατί το Star Football Club είναι κορυφαίο στο είδος του !

 

*Αξίζει να σημειωθεί ότι πρόσφατα στον χώρο του Star Football Club διοργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία, Summer Camp 5X5, 9X9,11X11 από τις 4 Απριλίου μέχρι τις 30 Ιουλίου ! Το έπαθλο που μοιράστηκε στη νικήτρια ομάδα ήταν μία δωροεπιταγή της Puma αξίας 3.000 ευρώ. Επίσης απονεμήθηκε αναμνηστικό δίπλωμα σε όλους τους συμμετέχοντες, κύπελλα στις δύο πρώτες ομάδες και αναμνηστικό κύπελλο στον πρώτο σκόρερ !

 

*Ανάλογες διοργανώσεις πραγματοποιήθηκαν και την περυσινή χρονιά με τεράστια απήχηση : Διοργάνωση της Teleperformance, του Δικηγορικού Συλλόγου, των Τραπεζών, των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης ( ΜΜΕ ) και των νυχτερινών κέντρων διασκέδασης .

 

 

 

STAR FOOTBALL CLUB

Λεωφόρος Αλκυονίδων 4

Βούλα (τέρμα σταθμού τραμ)

www.starfootballclub.gr

sotiris_g@windowslive.com 

 info@starfootballclub.gr

Tel: 2104222530 

Fax:  2104222531