Κύπελλο Ελλάδος: Ολα για όλα τα παίζουν Ατρόμητος και Αρης, με στόχο την πρόκριση στους «4»

0
525

ΣΤΙΣ 19:00, ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ

Την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδος διεκδικούν απόψε στο Περιστέρι Ατρόμητος και Άρης (19:00, Cosmote Sport 1HD).

Οι δύο ομάδες είχαν αναδειχθεί ισόπαλες (0-0) στο πρώτο ματς στη Θεσσαλονίκη και έτσι το εισιτήριο για τους «4» θα κριθεί στη σημερινή αναμέτρηση. Ο Ατρόμητος με καλή αμυντική τακτική κράτησε το «μηδέν» στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όμως σήμερα καλείται να παρουσιαστεί αποτελεσματικός και στην επίθεση. Ο Σάββας Παντελίδης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Ούμπιδες, Γκάλο και Ντε Πο.

Από την πλευρά του, ο Άρης θα επιχειρήσει να επιστρέψει με την πρόκριση από το Περιστέρι, χωρίς να έχει τον Ιντέγε στη διάθεσή του ο Μίχαελ Ένινγκ. Ο Γερμανός τεχνικός, βέβαια, υπολογίζει τους Τσιλιγγίρη, Σόουζα, Μαντσίνι, Αμπού Μπα, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι και Μπακούτση.
Χθες, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ έγιναν οι πρώτες ομάδες που τσέκαραν εισιτήριο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Ο τέταρτος ημιφιναλίστ θα βγει την άλλη εβδομάδα, από την αναμέτρηση ΑΕΚ-Παναιτωλικός (1-1 το πρώτο παιχνίδι στο Αγρίνιο).