Με συνθηματα κατα του πρωθυπουργου σημερα οι ”αγανακτισμενοι”

0
434

Συνεπείς στο ιντερνετικό ραντεβού τους ήταν και σήμερα χιλιάδες “Αγανακτισμένοι” Αθηναίοι, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν για έκτη συνεχή ημέρα στην πλατεία Συντάγματος.

Αν και αριθμητικά λιγότεροι από την χθεσινή ογκωδέστατη συγκέντρωση, δεν έλλειψε ούτε σήμερα το πάθος στις εκδηλώσεις τους.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Πάλι με τις κατσαρόλες, τις ελληνικές σημαίες και τα πανό τους βρέθηκαν εκεί, απλοί άνθρωποι που απλά θέλουν να πουν στους πολιτικούς πως δεν αντέχουν άλλο επιπλέον μέτρα.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT

Αυτή τη φορά οι “Αγανακτισμένοι” έφεραν μαζί με τις κατσαρόλες και κρεμάλες οι οποίες φυσικά προορίζονται για τους έλληνες πολιτικούς.

ΦΩΤΟ NEWSIT
ΦΩΤΟ NEWSIT


Δείτε το βίντεο

Βέβαια με το που συγκεντρώθηκαν άρχισαν και πάλι τα συνθήματα και αυτή τη φορά στο στόχαστρο είναι ο πρωθυπουργός.

Στην πλατεία Συντάγματος οι συγκεντρωμένοι έχουν δημιουργήσει ομάδες εργασίας, και συναποφασίζουν μέσα από ανοιχτές και δημοκρατικές διαδικασίες για την πορεία των κινητοποιήσεων και των εκδηλώσεών τους. Ανάμεσα σε αυτές, υπάρχουν καλλιτεχνικές ομάδες, ομάδες τεχνικής υποστήριξης, ιατρείο, γραμματεία κλπ, ενώ οι αποφάσεις τους επικυρώνονται ανοιχτά και με ψηφοφορία μέσα από τη γενική συνέλευση, σε μία αμεσοδημοκρατική όπως την χαρακτηρίζουν διαδικασία.

Τη στήριξή τους στους “Αγανακτισμένους” της Αθήνας, έχουν εκδηλώσει πολλοί άνθρωποι των γραμμάτων και των τεχνών, ενώ οι “Αγανακτισμένοι” έχουν ανανεώσει το ραντεβού τους για αύριο το απόγευμα.

Πηγη: Νewsit