Η ELVICTOR GROUP INC (USA) ανακοινώνει την εισαγωγή της στο OTCQB Market και το νέο της Δ.Σ

0
290

“Η εισαγωγή της εταιρείας μας στο OTCQB αποτελεί μέρος του οράματός μαςβάσει του επιχειρηματικού σχεδιασμούπου έχει εκπονηθεί από τη διεθνή εταιρεία ERNST & YOUNG.  Εν μέσω κρίσης και πανδημίαςη ELVICTOR GROUP, INC. (USA), η πρώτη ιστορικά και παγκοσμίως ναυτιλιακή εταιρεία Διαχείρισης Πληρωμάτωνπου εισήχθη σε χρηματιστηριακή αγοράπέτυχε την άνοδό της στο OTCQB Market των ΗΠΑαπό τα PINK SHEETS που ήταν”.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της ELVICTOR GROUP, INC. (USA), κΚωνσταντίνος ΣΓαλανάκης μετά την επιτυχή εισαγωγή της εταιρείας στο OTCQB, δήλωσε: «Η εταιρεία μαςαφού εκπλήρωσε επιτυχώς όλα τα προαπαιτούμενα της Χρηματιστηριακής νομοθεσίαςαπό την 25η Ιουνίου 2020 είδε τις μετοχές της να διαπραγματεύονται στο OTCQΒΒασικό στοιχείο στην επίτευξη των στρατηγικών στόχων της εταιρείας μαςαποτέλεσαν οι πρώτοι επενδυτές μαςοι οποίοι μας τίμησαν με την εμπιστοσύνη τουςεξοπλίζοντάς μας με τα εργαλεία που χρειαζόμασταν για να ξεκινήσουμε να χαράζουμε την καινούρια πορεία του ομίλου μας.

Επιπλέονευρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσωότι στο νέο επταμελές Διοικητικό Συμβούλιο της ELVICTOR GROUP, INC. (USA) συμμετέχουν τέσσερις επιφανείς και διακεκριμένοι παράγοντες της Ναυτιλίαςως ανεξάρτητα μέλη (Independent Board Members). Με ιδιαίτερη χαράτους καλωσορίζουμε και τους ευχαριστούμε για την τιμή που μας έκανανπιστεύοντας στο όραμά μαςΕίναι βέβαιοότι η συμμετοχή τους θα συμβάλει στη σωστή λήψη αποφάσεωνώστε να το πραγματοποιήσουμε

Το νέο επταμελές Δ.Στης ELVICTOR GROUP, INC. (USA) απαρτίζεται από:

1. Σταύρος Γαλανάκης – Πρόεδρος

2. Κωνσταντίνος Γαλανάκης – Διευθύνων Σύμβουλος

3. Παναγιώτης Τόλης – Υπεύθυνος Επενδυτικών Σχέσεων

4. Λάμπρος Χαχάλης – Ανεξάρτητο Μέλος

5. Γεώργιος Ξηραδάκης – Ανεξάρτητο Μέλος

6. Λάμπρος Θεοδώρου – Ανεξάρτητο Μέλος

7. Θεόδωρος Νικολόπουλος – Ανεξάρτητο Μέλος