Η Disney Cruise Line αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το το νεότερο πλοίο της Disney Wish!

0
229

Η Disney Cruise Line αποκαλύπτει λεπτομέρειες για το νεότερο πλοίο της, Disney Wish, πριν από την επίσημη έκθεση του πλοίου στις 29 Απριλίου.

Το πλοίο, το οποίο είναι το πέμπτο στην υπηρεσία της Disney Cruise Line, έχει προγραμματιστεί να τεθεί σε λειτουργία το 2022 και μέχρι στιγμής έχουν αποκαλυφθεί λίγες λεπτομέρειες για το εσωτερικό του.

Σύμφωνα με την Disney, το Disney Wish θα χτιστεί «γύρω από το μοτίβο γοητείας» – ένα θέμα που βρίσκεται σε πολλές κλασικές ιστορίες της Disney.

Σε αυτό περιλαμβάνονται τρία μεγάλα θέματα σχεδίασης: κάστρα παραμυθιού, δάση και ζώα,  και το πνεύμα της θάλασσας φυσικά. Για τους λάτρεις, το πλοίο θα συνεχίσει τη μακρόχρονη παράδοση της Disney να σχεδιάζει πλοία που θυμίζουν τη χρυσή εποχή των υπερατλαντικών ταξιδιών, με πινελιές στις ναυτιλιακές γραμμές του 1930.

Έτσι, το Disney Wish θα έχει παρόμοια εμφάνιση με το Disney Dream και Fantasy, με κωνικά καταστρώματα που κλιμακώνονται προς τα εμπρός ενώ το πίσω μέρος του καταστρώματος θα είναι καμπυλωτό  θυμίζοντας το κλασικό “H καπετάνιος Minnie Mouse” που θα κοσμεί και το τόξο του πλοίου, ενώ στην πρύμνη θα βλέπουμε την Ραπουνζέλ να ζωγραφίζει.

Μέχρι στιγμής, ο μόνος εσωτερικός χώρος που αποκάλυψε η Disney  είναι το Grand Hall – το κλασικό, πολυώροφο αίθριο του πλοίου, διακοσμημένο με μπαρόκ, γοτθικό και γαλλικό ρυθμό.

Η διακόσμηση της βάσης του Grand Hall θυμίζει το Grand Foyer πρώτης κατηγορίας στο Compagnie Générale Transatlantique (CGT) SS SS του 1912 και στο οποίο βλέπουμε ένα χάλκινο άγαλμα ενός από τους πιο αγαπημένους χαρακτήρες της Disney, της Σταχτοπούτας.

Η πρώτη από τις τρεις νέες κατασκευές για τη γραμμή, που θα κάνει το ντεμπούτο της μέχρι το 2025, το Disney Wish είναι υπό κατασκευή στα ναυπηγεία Meyer-Werft στο Papenburg της Γερμανίας.

Το πλοίο 144.000 gt θα είναι ελαφρώς μεγαλύτερο από τους  προκατόχους του, το Disney Dream και το Disney Fantasy, και θα είναι τα πρώτα πλοία Disney Cruise Line που θα τροφοδοτούνται από τεχνολογία Liquefied Natural Gas ή LNG.

Περισσότερες λεπτομέρειες αναμένεται να δωθούν την Πέμπτη 29 Απριλίου απο την Cruise Critic.