Η σύζυγος αγνοούμενου του SEACOR Power, ζητά αποζημίωση πάνω από 25 εκ δολ.

0
504

Η σύζυγος ενός αγνοούμενου εργαζομένου από το πλοίο υποστήριξης SEACOR Power έχει καταθέσει αγωγή ζητώντας αποζημίωση άνω των 25 εκατομμυρίων δολαρίων για βαριά αμέλεια και παραβιάσεις του ομοσπονδιακού ναυτικού νόμου, σύμφωνα με το NBC News.

Η αγωγή κατατέθηκε από τη Hannah Daspit, τη σύζυγο του Dylan Daspit, ο οποίος βρισκόταν στο SEACOR Power όταν ανατράπηκε. Το SEACOR Power ανήκει στη SEACOR Marine με έδρα το Χιούστον και ναυλώθηκε στην Talos Energy τη στιγμή του ατυχήματος. Η αγωγή κατατέθηκε την Τετάρτη στο Χιούστον εναντίον της Seacor Marine, της Seacor Liftboats και της Talos Energy.

Το πλοίο υποστήριξης SEACOR Power lift, το οποίο χρησιμοποιείται για την εξυπηρέτηση εξέδρων άντλησης πετρελαίου, ανετράπη γύρω στις 4.30 το απόγευμα τοπική ώρα στις 13 Απριλίου εν μέσω θαλασσοταραχής στον Κόλπο του Μεξικού, με 19 άτομα στο πλοίο.

Η Ακτοφυλακή ανέστειλε την έρευνά της, τη Δευτέρα το σούρουπο μετά από έξι ημέρες έρευνας. Ο Dylan Daspit είναι από τους αγνοούμενους. Η αγωγή είναι, κατά τη γνώση μας, η πρώτη που κατατέθηκε σε σχέση με το ατύχημα.