Επέκταση των δραστηριοτήτων του Ομίλου Εταιριών ΚΑΤΡΑΔΗΣ

0
523

 

 

Η εταιρία ΚΑΤΡΑΔΗΣ – Β.Ε.Π., Βιοτεχνία Εξοπλισμών Πλοίων, του Ομίλου εταιρειών ΚΑΤΡΑΔΗΣ επέκτεινε τις δραστηριότητες της ώστε πλέον να περιλαμβάνει και την κάλυψη των αναγκών και απαιτήσεων Λιμενικών Οργανισμών και μαρίνων.

Η Εταιρεία λειτουργεί από το 1981 και ασχολείται εδώ και 41 χρόνια με μεγάλη επιτυχία στον εξοπλισμό πλοίων, ανεφοδιάζοντας τα με μία ευρεία γκάμα προϊόντων που ξεκινάει από κλειδιά και συρματόσχοινα και φθάνει σε άγκυρες και αλυσίδες.

Η Β.Ε.Π. εξυπηρετεί πάνω από 3000 πλοία σύμφωνα με τις απαιτήσεις της διώρυγας του Παναμά ή οποιαδήποτε άλλου λιμανιού. Επιπλέον, εξοπλισμός lashing όπως twistlocks, turnbuckles, lashing bars, stucking cones, και άλλα, όλα με πιστοποιητικά DNV μπορούν να εφοδιάσουν τα συμβαλλόμενα πλοία μαζί και με αλλά προϊόντα μας από το διεθνές δίκτυο που περιλαμβάνει σταθμούς στο Ρότερνταμ, Ντουμπάι, Σιγκαπούρη, την Φλόριντα, την Κορέα, την Κίνα και την Τουρκία.

Η δραστηριοποίηση της ΚΑΤΡΑΔΗΣ στον εξοπλισμό λιμένων και μαρίνων έχει ξεκινήσει εδώ και καιρό και σημειώνει αυξανόμενη επιτυχία. Ως αποτέλεσμα το εύρος του έργου που η εταιρεία αναλαμβάνει δικαιολογεί την περαιτέρω επέκταση της, προκειμένου ο εξοπλισμός λιμενικών εγκαταστάσεων και μαρίνων να αποτελεί και επίσημα μια από τις κύριες δραστηριότητες της.

Ως αποτέλεσμα η εταιρεία, και προκειμένου να καλύψει τον όγκο των νέων εργασιών της, μετασχηματίζεται πλέον από ΚΑΤΡΑΔΗΣ – Β.Ε.Π. σε ΚΑΤΡΑΔΗΣ – Β.Ε.Π.Λ., Βιοτεχνία Εξοπλισμών Πλοίων και Λιμένων, δίνοντας μια νέα πνοή και ανοίγοντας και επίσημα έναν νέο κύκλο εργασιών για τον Όμιλο Εταιρειών ΚΑΤΡΑΔΗΣ.

Bollards, fenders, pillars, floating docks, solar marine lights και buoys είναι ανάμεσα στα προϊόντα που η εταιρεία εφοδιάζει λιμενικές εγκαταστάσεις και μαρίνες. Βεβαίως η ΚΑΤΡΑΔΗΣ δεν παύει να παρέχει και τα κλασσικά προϊόντα της όπως άγκυρες και αλυσίδες, αλλά και σχοινιά και ανόδια που τα παράγει η ίδια μέσω της αδελφής εταιρείας  Α.Β.Ε.Ε..

Η ικανοποίηση των πελατών αποτελεί προτεραιότητα της εταιρείας, ενώ το ειδικευμένο προσωπικό μας, είναι πάντα στην διάθεση των πελατών μας προκειμένου να παρέχουν τεχνική υποστήριξη, να λύσουν οποιαδήποτε πρόβλημα και να βοηθήσουν να επιλεγεί ο κατάλληλος εξοπλισμός στις καλύτερες τιμές, ενώ μεγάλος αριθμός από κατασκευαστικές εταιρείες, δείχνουν την εμπιστοσύνη τους στην ΚΑΤΡΑΔΗΣ προκειμένου να εφοδιάσει με προϊόντα τις κατασκευές λιμανιών τους.

Το επιτυχημένο έργο επιβεβαιώνεται και από τον αυξανόμενο κύκλο εργασιών στο συγκεκριμένο τομέα που οδήγησε και στην επέκταση της Β.Ε.Π. σε Β.Ε.Π.Λ., ενώ η εταιρεία λειτουργεί πλέον πλήρως αναβαθμισμένη και προσβλέπει στην περαιτέρω ανάπτυξη της στον χώρο.