Δώστε τις πατάτες και τα γενόσημα σε αυτά τα 200 χιλιάδες ζώα !! Το ζητάει ο οργανισμός τους !

0
370
Ταυτόχρονα με την εκλογή Βενιζέλου βρέθηκε και η λύση για το πως θα βγούμε από την κρίση . Δώστε πατάτες και γενόσημα σε αυτά τα 200 χιλιάδες ζώα , αυτούς τους κομματικούς εγκάθετους του ΠΑΣΟΚ , που πήγαν και ψήφισαν (πληρώνοντας κιόλας ) έναν από τους
βασικότερους νεκροθάφτες του Ελληνισμού …Κόψτε τους τελείως τη σύνταξη , διώξτε τα παιδιά τους από τις δουλειές , κόψτε τους όλα τα κοινωνικά επιδόματα και βάλτε τους μερικά χαράτσια τύπου ΔΕΗ ακόμα … Το ζητάει ο οργανισμός τους . Εξαθλιώστε τους πλήρως !!! Είναι τυφλοί ,κουφοί και χωρίς νου ! Ίσως είναι και αυτοί που τα φάγανε μαζί με τον πάγκαλο …Ζώα δίποδα , που στο όνομα της κομματικής πώρωσης δεν βλέπουν το πόση δυστυχία προκάλεσε το ΠΑΣΟΚ στην κοινωνία …
Αυτό είναι το ΠΑΣΟΚ ! Αυτές οι 200 χιλιάδες είναι ο κομματικός του στρατός-μηχανισμός και οι διορισμένοι κομματοσκυλίτες ..αυτός είναι ο πάτος και η κατάντια …οι συγκεκριμένοι τύποι ακόμα και εάν έβλεπαν με τα μάτια τους τον Βενιζέλο να υπογράφει την πώληση της Ελλάδος , πάλι ΠΑΣΟΚ θα ψήφιζαν . Αυτό είναι το συμφέρον τους !!! Διορισμένοι κομματάρχες σε υπουργεία , ΔΕΚΟ , δημόσιους οργανισμούς κλπ ..αυτοί ειναι οι 200 χιλιάδες ..Είναι συνυπεύθυνοι ! Έδωσαν άλλοθι για περαιτέρω ταπείνωση του Έλληνα ! Δεν είναι ότι δεν βάζουν μυαλό , είναι ότι έχουν συμφέρον !!
Λέγαμε ότι έχουμε 300 προδότες στη βουλή …δυστυχώς είναι πολύ περισσότεροι …σήμερα αυτές οι 200.000 πασοκτζίδων ταυτίστηκαν απόλυτα μαζί τους !!!
Ντροπή και αηδία !peramatozoaki

Υ.Γ.
Ο ΓΑΠ πήρε 1 εκατομμύριο ψήφους και το ΠΑΣΟΚ στις εκλογές πήρε 3 εκατομμύρια …ο Βενιζέλος που πήρε 200.000 μαθηματικά δεν θα περάσει τις 600.000 σε όλη την επικράτεια στις εκλογές …μιλάμε δηλαδή για ποσοστό κάτω απο 7% !!!
Καληνύχτα Ήλιε !!
Καληνύχτα !