Τα Occhio Papavassiliou και στην “καρδιά” της Αθήνας!

0
493

Τα Occhio Papavassiliou και στην “καρδιά” της Αθήνας!

Τα Occhio Papavassiliou, η μεγαλύτερη αλυσίδα luxury optical stores των νοτίων και βορείων προαστίων άνοιξε στην στην καρδιά της Αθήνας το πιο hot Urban κατάστημα οπτικών στην Οδό Σταδίου 5.

Κορυφαίες μάρκες του παγκόσμιου eywear αλλά και αποκλειστικότητες, φιλοξενούνται σε ένα συγκλονιστικό χώρο εμπνευσμένο από την Αθήνα του 50 και του 60 με μια σύγχρονη ματιά που θυμίζει μητροπολιτικές boutiques του εξωτερικού.

Με προτάσεις σε γυαλιά ηλίου και οράσεως από όλους τους σημαντικούς οίκους, όπως Christian Dior, Chanel, Prada, Miu Miu, Dolce&Gabbana, Tom Ford, Valentino Oliver Peoples, Givenchy, Marc Jacobs,Cazal ,Vanni, Persol, RayBan Guess κ.α. τα occhio σας προσφέρουν τις αρτιότερες οπτικές υπηρεσίες με το εξειδικευμένο προσωπικό τους, τώρα και σε απόσταση αναπνοής από την στάση του μετρό Συντάγματος και ακριβώς απέναντι από το Attica.

Μαζί με το νέο αυτό εγχείρημα τα Occhio Papavassiliou, έρχονται να διευρύνουν το Luxury product mix τους, παρουσιάζοντας την νέα υπέροχη συλλογή σε γυαλιά ηλίου και οράσεως Μoncler, Balmain και Emilio Pucci που θα συναρπάσει fashion και sports addicts και όχι μόνο.