Η WorldVentures βαθμολογείται ως η 7η Εταιρεία σε Ρυθμό Ανάπτυξης από τα 100 Κορυφαία Brands Απευθείας Πωλήσεων

0
497

Η WorldVentures™, η κορυφαία εταιρεία απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών, έπιασε το εκπληκτικό ποσοστό ανάπτυξης 57.1 τοις εκατό και κατετάγη 7 στη λίστα του Direct Selling News των πιο πρόσφατων «100 Κορυφαίων Εταιρειών με το Μεγαλύτερο Ποσοστό Ανάπτυξης σε Παγκόσμιο Επίπεδο» ανάμεσα στις κορυφαίες εταιρείες απευθείας πωλήσεων στον κόσμο.

Το Direct SellingNews (DSN) είναι η κορυφαία εμπορική έκδοση για τον κλάδο των απευθείας πωλήσεων και η ετήσια λίστα της θεωρείται μια πολύ σημαντική ένδειξη της ισχύος μιας εταιρείας. Η κατάταξη της WorldVentures στην ελίτ ξεπέρασε μεγαθήρια του κλάδου που έμειναν έξω από τη μοναδική λίστα με τις «10 Κορυφαίες Εταιρείες με το Μεγαλύτερο Ποσοστό Ανάπτυξης».

«Αυτή η θέση στην κατάταξη είναι απλώς άλλη μία ένδειξη πως είμαστε στο σωστό δρόμο», είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος, Οραματιστής και Συνιδρυτής της WorldVentures,Wayne Nugent. «Είναι η επιβεβαίωση ότι το όραμά μας είναι ζωντανό και πως τα πακέτα διακοπών μας DreamTrips™ βοηθούν όλο και περισσότερους ανθρώπους να ζήσουν τη ζωή τους πλουσιοπάροχα και ολοκληρωμένα. Πιστεύω ότι η συνεργασία μας με τους Ανεξάρτητους Αντιπροσώπους μας αποτελεί κλειδί για τη συνέχιση αυτής της επιτυχίας.»

«Είναι ένα εξωπραγματικό επίτευγμα» είπε ο Διευθύνων Σύμβουλος

και Συνιδρυτής της WorldVentures, Mike Azcue. «Πριν επτά χρόνια, όταν δημιουργήθηκε η WorldVentures, δεν ήταν τόσο προφανές ότι μια εταιρεία απευθείας πωλήσεων με αντικείμενο τον τουρισμό θα μπορούσε να είναι πρωτοπόρα στον κλάδο των απευθείας πωλήσεων. Ο τουρισμός αναπτύσσεται με ταχείς ρυθμούς κι εμείς είμαστε περήφανοι που ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι αντιλαμβάνονται τη μοναδικότητα των τουριστικών εμπειριών DreamTrips και αποφασίζουν να γίνουν μέλη και Ανεξάρτητοι Αντιπρόσωποι.»

Η λίστα DSN Global 100 αναγνωρίζει τα επιτεύγματα των εταιρειών απευθείας πωλήσεων και σχηματίζει μια καθαρή εικόνα του μεγέθους και των τάσεων τους.

Σχετικά με τη WorldVentures:

Η WorldVentures είναι μια κοινωνικού εμπορίου, πρωτοπόρος peer-to-peer marketing εταιρεία και μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες στη βιομηχανία των απευθείας πωλήσεων πακέτων διακοπών. Με δίκτυο περισσότερων από 100.000 Ανεξάρτητων Αντιπροσώπων σε 23 χώρες, το πακέτο διακοπών DreamTrips της εταιρείας προσφέρει στους παραθεριστές την πρόσβαση σε μερικές από τις πιο μοναδικές, παγκοσμίου και εγχώριου τουρισμού και αναψυχής εμπειρίες που διατίθενται παντού και σε κάθε τιμή. Η εν λόγω ιδιωτική εταιρεία εδρεύει στο Plano του Τέξας.