Τα καλύτερα εφοπλιστικά πάρτι των Ποσειδωνίων. Ποιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις

Τα καλύτερα εφοπλιστικά πάρτι των Ποσειδωνίων. Ποιοι κέρδισαν τις εντυπώσεις

Jun 11, 2018

Ποιοι κέρδισαν τι εντυπώσεις. 

Τις ημέρες που πέρασαν  η  Αθήνα έσφυζε από ζωή εξαιτίας (και) των Ποσειδωνίων 2018. Ξένοι εφοπλιστές, brokers, μεγαλοστελέχη εταιρειών από όλο τον κόσμο βρίσκονταν στην Αθήνα. Για business και διασκέδαση. Μια άλλη εικόνα πλούτου ευμάρειας και καλής διάθεσης. Από τον Πειραιά έως το Island στην Βάρκιζα κάθε βράδυ γίνοταν “κόλαση”. Χιλιάδες άνθρωποι εργάζονταν το πρωί και το βράδυ διασκέδαζαν. Όπως λέγεται στους εφοπλιστικούς κύκλους τα καλύτερα πάρτι έγιναν έως τώρα από την Lloyd’s Register, την Capital, την Marshall Islands καθώς και δεκάδων άλλων. 

 Ξεχωριστό ήταν και το πάρτυ της απονομής του επάθλου του Posidonia Shipsoccer Cup που πραγματοπιήθηκε στο Star Football Academy στη Βούλα.
IMG_1944

 

 

 

 

 

.

 

Ξεχωριστό ήταν και το πολυαναμενόμενο “πάρτυ των πάρτυ” της Capital στο Island όπου στην κυριολεξία “σφάζονταν” για μία πρόσκληση…  Στην δεξίωση τραγούδησε ο Ανώνης Ρέμος, η Vanessa Mae, η Νατάσσα Θεοδωρίδου, ο Κωσταντίνος Αργυρός και ο κόσμος δεν ελεγε να φύγει ακόμα και όταν ξημέρωσε!

IMG_2022

Η δεξίωση των Lloyd’s Register έλαβε χώρα στο Grand Resort Lagonisi και όπως πάντα ήταν συνώνυμο της μεγαλοπρέπειας! .

 

IMG_1774

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.

 

IMG_1785

 

Πολύ όμορφη δεξίωση με πολύ κέφι και χορό και πολύ κόσμο που παρέθεσε η ‘MARSHALL ISLANDS Registry’ στο Ble Azure!

IMG_2199

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

IMG_2219

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Επίσης Μια  βραδιά που διοργάνωσαν οι εταιρείες Thenamaris και Costamare απόλαυσαν οι καλεσμένοι στο Island την Κυριακή το βράδυ, με αφορμή την απονομή των βραβείων στους νικητές του 4ου Τουρνουά Γκολφ.

Σε ενα χαλαρό και ευχάριστο περιβάλλον πολλά στελέχη της παγκόσμιας ναυτιλίας των χρηματοοικονομικών και του εμπορίου συνευρέθηκαν σε μια ξεχωριστή δεξίωση και παρακολούθησαν την τελετή απονομής βραβείων στις τρεις πρώτες νικητήριες ομάδες.

 

Image-1 (3)

 

 

 

 

 

 

 

 

απο τα αριστερά: Γιώτα Λάσκαρη της United Shipbroking, Ιάκωβος Αρχοντάκης της Thenamaris, Alberto Vaccari και Filippo Gabutto του Banchero Costa, Έλλη Πατέρα, Σπύρος Βοστιτσάνος της Ephesus Shipping