Συνέλαβαν τον Σπανόπουλο για λαθρεμπόριο καυσίμων?

Συνέλαβαν τον Σπανόπουλο για  λαθρεμπόριο καυσίμων?

Sep 22, 2017

spanopoulos

Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, έπειτα από έλεγχο στη φορτηγίδα στον όμιλο Σπανόπουλου, εντοπίστηκαν 300 τόνοι λαθραίων καυσίμων και στη συνέχεια συνελήφθη ο κ. Σπανόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου “Αγία Ζώνη 2”, η πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε αναθέσει στην εταιρεία Σπανόπουλος το έργο της αντιμετώπισης και του περιορισμού των συνεπειών του ναυαγίου, όπως αναφερόταν και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.

 

Πηγή: enikos.gr

 

Από τον Όμιλο Σπανόπουλου διαψεύδονται κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα περί δήθεν «συλλήψεως Σπανόπουλου» που είδαν σήμερα το φως της δημοσιότητας.

Ομοίως, σημειώνει η εταιρία, στη σφαίρα της φαντασίας και μόνον ανήκουν και οι ανυπόστατοι υπαινιγμοί περί λαθραίων ποσοτήτων. Τα δημοσιεύματα αυτά, δεν έχουν καμία σχέση με την πραγματικότητα, υπογραμμίζει.

Ο Μιχάλης Σπανόπουλος, Αντιπρόεδρος του Ομίλου, καθώς και όλα τα στελέχη της εταιρείας, βρίσκονται στην πρώτη γραμμή της προσπάθειας για την αντιμετώπιση των συνεπειών της πετρελαιοκηλίδας που προκλήθηκε από το ναυάγιο του Δ/Ξ «Αγία Ζώνη ΙΙ».

Νωρίτερα, πληροφορίες του enikos.gr, έκαναν λόγο για εντοπισμό 300 τόνων λαθραίων καυσίμων έπειτα από έλεγχο στη φορτηγίδα «Ιγνάτιος» του ομίλου, αναφέροντας ότι στη συνέχεια συνελήφθη ο κ. Σπανόπουλος.

Υπενθυμίζεται ότι έπειτα από τη βύθιση του δεξαμενόπλοιου «Αγία Ζώνη ΙΙ», η πλοιοκτήτρια εταιρεία είχε αναθέσει στην εταιρεία Σπανόπουλος το έργο της αντιμετώπισης και του περιορισμού των συνεπειών του ναυαγίου, όπως αναφερόταν και σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας.