Ο Κωστής Φραγκούλης, νέος πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά

Ο Κωστής Φραγκούλης, νέος πρόεδρος του Propeller Club Πειραιά

Sep 27, 2019

propeller-club-2019Μετά τις αρχαιρεσίες που έλαβαν χώρα χθες στον Πειραιά, νέος πρόεδρος του Δ. Σ του Propeller Club Πειραιά, αναδείχτηκε ο κ. Κωστής Φραγκούλης.

Ακολουθούν οι: Κώστας Κόντες που εξελέγη Α’ αντιπρόεδρος ο Δημήτρης Πατρίκιος, Β’ Αντιπρόεδρος η Δανάη Μπεζαντάκου, Γενική Γραμματέας και ο Δημήτρης Βασιλάκος ταμίας του Club.
Ο απελθών πρόεδρος κ. Γιώργος Ξηραδάκης ευχήθηκε στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο του Propeller Club Πειραιά το οποίο αποτελεί το αρχαιότερο κοινωνικό σωματείο της Ελληνικής Ναυτιλίας καλή επιτυχία στο νέο υπέροχο πλήρωμα του, το οποίο είναι γεμάτο γνώσεις, διάθεση και δύναμη. Καλή δύναμη ευχήθηκε στον Πρόεδρο Κωστή Φραγκούλη και τους 15 Κυβερνήτες και Κυβερνήτισες.

Λίγια λόγια για τον Κωστή Φραγκούλη
Ο κ. Κωστής Φραγκούλης, γεννήθηκε στην Αθήνα, είναι Οικονομολόγος και επιχειρηματίας από το 1988. Είναι Ιδρυτής, Πρόεδρος και ∆ιευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Franman, τον οποίο ίδρυσε το Μάϊο του 1991. Η Franman είναι κορυφαίος πάροχος υπηρεσιών στη ναυτιλιακή βιομηχανία.
Το 1996 ίδρυσε την Imperium Shipmanagement S.A, η οποία είχε και διαχειριζόταν 5 φορτηγά πλοία μεταφοράς χύδην φορτίου. Μετά από μια δεκαετία και ενώ η αγορά των ξηρών φορτίων άνθιζε, η εταιρεία αποφάσισε να πουλήσει τα πλοία, προκειμένου να επωφεληθεί από τις εξαιρετικά υψηλές τιμές εκείνη την εποχή.
Ο κ. Φραγκούλης είναι πλέον πρόεδρος του Propeller Club, μέλος της Ναυτιλιακής Λέσχης Πειραιά, του Ναυτικού Ομίλου της Ελλάδας, του Ομίλου Φίλων Λίμπερτυ, της Helmepa, του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Αθηνών, του Ελληνο-Αμερικανικού Επιμελητηρίου, του Ελληνοβρετανικού Επιμελητηρίου κ. ά.

 

https://www.nafs.gr/naftilia/agora/1283-o-kostis-fragkoylis-neos-proedros-toy-propeller-club-peiraia.html