ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής – Νέα Δημοκρατία

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ – Υποψήφιος Ευρωβουλευτής – Νέα Δημοκρατία

Apr 23, 2019

ΓΙΩΡΓΟΣ Κ. ΞΗΡΑΔΑΚΗΣ
Ναυτιλιακός Οικονομολόγος – Πλοίαρχος Ε.Ν.
Υποψήφιος Ευρωβουλευτής

Αγαπητέ φίλε/φίλη,
Απευθύνομαι σε όλους εσάς που θεωρώ φίλους μου, που έχετε παρακολουθήσει την επαγγελματική μου πορεία τα τελευταία 30 χρόνια. Γνωρίζετε πολύ καλά ότι έχω αφιερώσει όλες μου τις δυνάμεις, τις ικανότητές και τη δημιουργικότητά μου στο χώρο της ναυτιλίας τον οποίο έχω υπηρετήσει από διάφορες θέσεις ευθύνης.
Βιώνοντας όμως τη δεινή κατάσταση της χώρας μας τα τελευταία χρόνια, δεν μπορώ να στέκομαι πλέον απαθής. Ξέροντας καλά τη θαλάσσια οικονομία και το θαύμα της Ελληνικής ναυτιλίας που αποτελεί τη μοναδική πρωτιά της χώρας μας στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα, πιστεύω ότι ήρθε η ώρα να δείξουμε στην Ευρώπη τι μπορούν να κάνουν οι Έλληνες.
Ανταποκρινόμενος στο προσωπικό και τιμητικό κάλεσμα του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκου Μητσοτάκη, αποφάσισα στις προσεχείς ευρωεκλογές του Μαΐου να κατέλθω ως υποψήφιος Ευρωβουλευτής. Πιστεύω ακράδαντα ότι η προσπάθεια ανόρθωσης της χώρας μας θα πρέπει να ξεκινήσει από την καρδιά της Ευρώπης της οποίας η χώρα μας αποτελεί αναπόσπαστο μέλος λαμβάνοντας ενεργά μέρος στη διαδικασία λήψης των κρίσιμων αποφάσεων. Όχι όμως ως χώρα-αδύναμος κρίκος, αλλά ως χώρα- ηγέτιδα η οποία κατέχει την πρώτη θέση στην Ευρωπαική και παγκόσμια ναυτιλία εδώ και 40 χρόνια.
Εκμεταλλευόμενοι τη γεωγραφική μας θέση μας, την εμπειρία μας στη ναυτοσύνη και το διεθνές εμπόριο, τη διάθεσή μας για δουλειά. Ο μεγάλος στόχος της χώρας πρέπει να είναι η ενίσχυση των επενδύσεων και της επιχειρηματικότητας προκειμένου να επιτύχουμε την επανέναρξη της οικονομίας και την ευημερία του τόπου. Θέλω να χρησιμοποιήσω όλα μου τα χαρακτηριστικά που γνωρίζετε εσείς καλά για να βοηθήσω στην επίτευξη αυτού του στόχου.
Με την υπόσχεση να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, για να διεκδικήσουμε μαζί καλύτερες μέρες σε όσα, μικρά και μεγάλα, μας αφορούν, ζητώ τη στήριξή σας μέσω της επικοινωνίας της υποψηφιότητάς μου με όλους τους φίλους σας και το σταυρό προτίμησής σας με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ.
Με φιλικούς χαιρετισμούς,
Γιώργος Ξηραδάκης

 

Ακτή Μιαούλη 95, Πειραιάς 18538 Γιώργος Ξηραδάκης
Τηλ.: 210 429 1226 – Κιν.: 6978 003 400 George Xiradakis
E-mail: george@xiradakis.eu George.Xiradakis
www.xiradakis.eu @xiradakis

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO:

https://www.youtube.com/watch?v=ghP5XwmCd9c&feature=youtu.be   Xiradakis Spot